- sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
- torebkę ryżu
- cebula
- 4 rzodkiewka
- przyprawy: sol, pieprz, chili mielone, papryka ostra mielona, papryka słodka mielona
1. Ugotować torebkę ryżu. Po ugotowaniu ryżu ostudzić i włożyć do miseczki.
2. zrobić sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
3. Pokrój cebule i rzodkiewke w kostkę
4. Zmieszaj przyprawy: sol, pieprz, chili mielone, papryka ostra mielona, papryka słodka mielona
5. Do miski z ryżem wlej przygotowany sos i wymieszaj następnie dodaj pokrojoną cebule i rzodkiewke i dodaj przyprawy i znowu wymieszaj.
Czuję,że bardzo by mi smakowało,ale nie kogę jeść ani rzodkiewki,ani cebuli. SZKODA :(
ReplyDeleteyolooliwkaa.blogspot.com